Detectivi Târgu Frumos

Banuiti ca sunteti inselat si vreti sa stiti adevarul? Cautati un detectiv particular, in Târgu Frumos, la preturi accesibile? Agentia de detectivi privati Reflector va sta la dispozitie 24/7.

simbol echipa detectivi particulari

Despre Noi

Reflector - Agentie Detectivi Târgu Frumos este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine...

Mai mult
simbol agenda detectiv particular

Servicii Oferite

Detectivii nostri executa zilnic activitati de filaj, investigatii, consultatii la preturi accesibile...

Mai mult
simbol portofel

Preturi Orientative

Pretul pentru o zi de filaj se stabileste dupa discutia cu clientul si difera destul de mult de la caz la caz.

Mai mult
simbol bec

Atentionare Clienti

Dorim sa atentionam clientii care doresc colaborarea cu un detectiv particular din Târgu Frumos sa verifice...

Mai mult

De Ce Detectiv Particular Târgu Frumos?

Va prezentam mai jos cateva motive pentru care clientii aleg agentia de Detectivi Târgu Frumos.

echipa detectivi particulari analizeaza caz

Detectivi Profesionisti Târgu Frumos

Reflector - Detectivi Particulari Târgu Frumos este specializata in activitati de supraveghere si investigatii atat in judetul Târgu Frumos, cat si in celelalte zone din tara. Echipa este compusa din detectivi privati profesionisti proveniti din structuri de informatii, care au abilitatea de a executa actiuni de filaj in mod continuu sau punctual si investigatii discrete, conform solicitarii clientului.

Detectivii nostri au posibilitatea logistica de a folosi diverse vehicule si tehnica de ultima generatie, echipamente profesionale de supraveghere foto si video, dar succesul actiunilor este garantat de profesionalismul, experienta si seriozitatea factorului uman.

Mai mult
detectiv aranjeaza probe pe panou

Detectivii nostri respecta legile

Toate activitatile desfasurate de detectivii Agentiei Reflector - Detectivi Particulari Târgu Frumos se desfasoara conform reglementarilor legale interne si internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice si bunelor moravuri.

Activitatea noastra se supune Legii nr. 329, din 8 iulie 2003, privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Legea nr. 353/2004 pentru modificarea si completarea Legii 329, HG nr. 1666/2004 privind normele de aplicarea a Legii 329, Ordinul MAI nr. 429/2005 privind modul de eliberare, forma si continutul legitimatiei de detectiv.

Mai mult
detectiv particular iasi arata colegilor date pe internet

Suntem Detectivi Experimentati

Echipa este compusa din detectivi experimentati, care au fost ofiteri activi in structure de informatii si care, in urma selectiilor efectuate de catre noi, au facut dovada ca pot face fata exigentelor impuse de conducerea firmei pentru atingerea rezultatelor solicitate de catre clienti.

Agentia de investigatori particulari Târgu Frumos are foarte multa experienta in activitati de filaj si investigatii atat pe plan local, cat si in intrega tara. Activitatea noastra este structurata pe doua specializari principale :

  • Filaj.
  • Investigatii.
Mai mult

Salvati Timp Si Bani Cu Detectivi Experimentati!

Salvati timp si bani alegand echipa noastra de detectivi profesionisti.

Satisfactie Clienti

Venituri Salvate

O mare parte din angajatii agentiei de detectivi particulari Reflector sunt proveniti din structurile de informatii ale politiei si au o vasta experienta in efectuarea filajul si a investigatiilor, dobandita in sutele de actiuni desfasurate in judetul Târgu Frumos si in celelalte zone ale Romaniei.

Restul echipei este format din absolventi ai cursurilor de detectivi particulari. Acestia au lucrat foarte mult impreuna cu fostii ofiteri de informatii si au dobandit, in timp, deprinderile necesare indeplinirii cu succes a tuturor cazurile aparute in aceasta activitate.

Colaboram cu succes si cu alte agentii de detectivi licentiati, cum ar fi Heraclis - detectivi Târgu Frumos

Servicii Oferite

Va prezentam principalele servicii oferite de detectivii agentiei Reflector din Târgu Frumos.

date personale

Filaj Persoane Fizice

date despre companii

Filaj Persoane Juridice

notite investigatii

Investigatii

persoana supusa unui test polograf

Testari Poligraf

detectivi particulari asezati la o masa analizeaza probe pe calculator
detectiv particular femeie arata unei cliente probele obtinute
detectiv particular aranjeaza probe pe un panou de prezentare

Reflector - Detectiv Particular Târgu Frumos

Obtinem intotdeauna probe.

Agentia Reflector - Detectivi Târgu Frumos s-a infiintat in anul 2010. Detectivii angajati sunt fosti manageri si ofiteri operativi in institutii ale statului care au desfasurat activitati de acest fel in toata cariera lor, doar ca la un nivel mult mai ridicat de complexitate.

Din experienta noastra deriva si rezultatele foarte bune obtinute in activitatile desfasurate ca detectivi particulari in Târgu Frumos. Nu dorim sa suparam pe nimeni, dar este un adevar si clientii nostri trebuie sa cunoasca acest aspect al pregatirii detectivilor si al obtinerii de rezultate.

Experienta a zeci de ani in filaj da siguranta in actiune si minimalizeaza la zero esecurile, clientii sunt multumiti la final intrucat beneficiaza de rezultate clare, documentate si bine argumentate. Pregatirea asigurata pentru profesia de detectiv particular de care beneficiaza toti participantii in scolile de profil este corespunzatoare acestui nivel de incepere a acestei activitati.

Bagajul de cunostinte capatat de detectivi, ca fosti ofiteri de filaj pe parcursul a 20-30 ani de serviciu, face ca actiunile desfasurate de noi sa fie o activitate relativ usoara (avand in vedere cazurile cu care ne-am confruntat inainte) iar rezultatele sa fie pe masura experientei.